14 kt. Guldring dess. nr. R106
5.700,-
Se mere  
14 kt. Guld hjertering dess. nr. R109
9.950,-
Se mere  
14 kt. Guld hjertering dess. nr. R107
8.700,-
Se mere  
14 kt. Guldring dess. nr R134
18.450,-
Se mere  

 

Guldringe efter eget design

I vores guldsmedeforretning har du mulighed for at designe din egen guldring. Vi har siden 1969 haft eget værksted i butikken, hvor vores guldsmede dagligt sidder og arbejder, du har derfor mulighed for at snakke direkte med vores guldsmede omkring dit design.

Vi tilbyder tilmed omsmeltning af guld, så din guldring kan blive mere personlig. 

Professionel rådgivning og vejledning

Det kan være en stor beslutning, at købe en ny guldring det er ofte en større investering. Vi står altid klar med vores viden og ekspertise, så du bliver inspireret og får valgt lige præcis den guldring, som du ønsker.

 

Hvor ofte bruger du din guldring?

Mange har smykker, som de bruger dagligt, men mange glemmer at guldringene bliver udsat for slid med tiden. Eksempelvis efter håndvask, bad, praktisk arbejde m.m. Det er derfor vigtigt, at du husker at vedligeholde din guldring. Har du en sten kan grabberne blive slidte og stenen falde ud eller overfladen kan være slidt og her kan vi gøre din guldring så fin som ny.

Hos os skal du ikke være bekymret for, at dit smykke skal sendes med posten. Med vores eget værksted slipper du både for frygten for at miste dit smykke samt for ekstra omkostninger og ventetid.

 

Kig forbi butikken i Herning

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller besøge vores butik på Østergade 11 i Herning, så vi kan hjælpe og guide dig omkring valget af guldring.

Ønsker du, at vi skal lave et personligt smykke til dig, kan der gå mellem 7-14 dage før, vi har guldringen klar til dig. Står du i sidste øjeblik og har brug for en guldring, kan vi i de fleste tilfælde hjælpe dig.

Vi forhandler ligeledes alt fra vielsesringe og omsmeltning af dit guld

Find os her
Guldsmeden Facius Eftf. ApS
Østergade 11
7400 Herning

Telefon: 97 12 07 95
info@guldsmed-facius.dk
Guldsmeden Facius Eftf. ApS
Østergade 11 | 7400 Herning | Telefon: 97 12 07 95
Website: | Cookie- og privatlivspolitik | Sitemap
Åbningstider
Mandag til Fredag
9.00 til 17.30
Top