Reparationer af smykker

Hos Guldsmeden Facius vil du altid kunne finde erfarent personale, der kan være behjælpelige med reparationer af dine smykker. Vi har et værksted lokaliseret i butikken, hvor vi tilbyder alle former for reparationer, pudsninger eller ændringer, så du kan give nyt liv til arvesmykker, perlekæder, forlovelsesringe og alt det derimellem.

Her på siden kan du danne dig et overblik over vores typiske reparationer, og skulle du have et andet ønske, end der er listet her, er du altid velkommen til at kontakte os eller besøge os i butikken på Østergade.

 

Ændring i ringstørrelse

Har du arvet en ring, eller er du vokset fra et tidligere ringsmykke, der ikke længere passer dig? Vi tilbyder ændring af ringstørrelse til alle typer ringe, så du igen kan bære dit ringsmykke uden bekymringer.

 

Gravering

Ønsker du at indgravere dit smykke med en personlig tekst, dato eller initialer, der kan minde dig om den begivenhed eller person, der har foræret dig den? Så tilbyder vi både indgravering indeni og udenpå diverse ringe. Kom ind forbi os i butikken, så vi sammen kan finde den bedste graveringsløsning til dit smykke.

 

Lodning

Har du et smykke, der er knækket? Vi tilbyder reparationer, hvor vi på ny lodder dit smykke, der hvor det er knækket. Det giver dig muligheden for igen at bære din halskæde, dit armbånd eller lignende uden at skulle ud og søge en erstatning til hele smykket.

 

Polering

Dine smykker kan over tid miste noget af den glans, de originalt havde. Vi slider på vores smykker, når vi bruger dem, men det skal naturligvis ikke holde dig fra at bære dit yndlingssmykke så tit, som du har lyst til. Derfor tilbyder vi professionelle poleringer af dine smykker og sten, så de kan genvinde deres glans og igen se ud som nye.

 

Rhodinering/forgyldning

Rhodinering er en overfladebehandling specifikt til hvidguld. Rhodinering kan anvendes med henblik på at bringe et smykke tættere på sin originale stand og dermed glans. Hvis du i stedet har et sølvsmykke, som du ønsker at få belagt med et tyndt lag guld, tilbyder vi også forgyldning som overfladebehandling.


Dette er de mest typiske ydelser, som vores kunder efterspørger, men skulle du have andre ønsker, er du som nævnt mere end velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os på tlf.: 97 12 07 95 eller besøge vores butik, hvor vi står klar til at finde den mest optimale løsning sammen med dig.

Find os her
Guldsmeden Facius Eftf. ApS
Østergade 11
7400 Herning

Telefon: 97 12 07 95
info@guldsmed-facius.dk
Guldsmeden Facius Eftf. ApS
Østergade 11 | 7400 Herning | Telefon: 97 12 07 95
Website: | Cookie- og privatlivspolitik | Sitemap
Åbningstider
Mandag til Fredag
9.00 til 17.30
Top